Γνωρίστε το CallingWeb διαβάζοντας τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες δωρεάν για 7 ημέρες

Ο ΣΤΑΤ διαθέτει στο κοινό από σήμερα και μέχρι τέλος Νοεμβρίου δωρεάν δοκιμαστικoύς κωδικούς μελών για την υπηρεσία τηλεανάγνωσης ιστοσελίδων CallingWeb (http://callingweb.org). Οι κωδικοί αυτοί είναι περιορισμένης διάρκειας και σκοπός είναι η καλύτερη γνωριμία των χρηστών με την υπηρεσία και τις λειτουργίες της.

Οι δοκιμαστικοί κωδικοί μελών διατίθενται από τον ΣΤΑΤ με τους παρακάτω όρους:

  1. Η διάρκεια κάθε κωδικού είναι 7 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης και παρέχει 10 λεπτά την ημέρα πρόσβαση στην περιοχή των μελών.
  2. Κάθε ιδιώτης έχει δικαίωμα να αποκτήσει έναν μόνο δοκιμαστικό κωδικό μέλους.
  3. Οι δοκιμαστικοί κωδικοί μέλους παρέχονται μόνο σε άτομα με αναπηρία.
  4. Για να αποκτήσετε δωρεάν ένα δοκιμαστικό κωδικό μέλους, καλέστε στο τηλέφωνο της υπηρεσίας CallingWeb 210-8610100, στην πρώτη επιλογή πατήστε το "2" ή πείτε "κάρτα", και κατόπιν αφήστε μήνυμα με το κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να λάβετε εντός 24 ωρών SMS με τον κωδικό χρήσης. Σε περίπτωση αδυναμίας σας να χρησιμοποιήσετε γραπτά μηνύματα SMS, κατ΄ εξαίρεση πείτε στο μήνυμα σας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε. Προαιρετικά, πείτε μας και μερικές από τις ιστοσελίδες που θα θέλατε να ακούτε από το CallingWeb.
  5. Οι δοκιμαστικοί κωδικοί μέλους θα παρέχονται μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2011.

Στη περιοχή των μελών παρέχονται μέχρι σήμερα πάνω από 50 δημοφιλείς ιστοσελίδες, και αυξάνονται καθημερινά, ενώ κάθε μέλος μπορεί να ζητάει τη προσθήκη επιπλέον ιστοσελίδων της αρεσκείας του.

Τώρα, ακολουθήστε μας και στο twitter: http://twitter.com/CallingWeb